We hadden al de mogelijkheid van een inloopspreekuur via beeldbellen, Artsonline. Dagelijks zijn we laagdrempelig, zónder afspraak, bereikbaar op bepaalde tijden. Daarvoor moet u wel een apart account hebben aangemaakt. En het is in principe voor korte, min of meer acute vragen.

Wat nu ook kan, is een beeldbelafspraak plannen via de online agenda. U kunt dan zelf kiezen of u een consult op de praktijk wilt, of een beeldbelconsult vanuit huis, werk of vakantie-adres. Het enige wat hiervoor nodig is, is een koppeling met het patientenportaal. Als u kiest voor een beeldbel-afspraak, staat u gewoon ingepland op het spreekuur. Op de afgesproken tijd kunt u op de link in de app op uw telefoon, of in het patientenportaal op uw computer, klikken. Zodra de arts u virtueel uit de wachtkamer komt halen, is er contact via beeld- en geluid. Uiteraard kan er, net zoals bij een consult in de praktijk, altijd iets uitloop zijn. We hopen dat u dit, net als wij, als een nuttige uitbreiding van de contactmogelijkheden ziet.

Dus nog even samenvattend over de beeldbelmogelijkheden:

-Artsonline: Inloopspreekuur, dagelijks, zonder afspraak, voor korte vragen

-Beeldbelafspraak via online agenda: Op afspraak, via patientenportaal, als vervanger voor een consult op de praktijk

(aanmelden patientenportaal kan via timmersenderoo.uwzorgonline.nl of we regelen dat op uw verzoek vanuit de praktijk. Aanmelden voor Artsonline regelen we vanuit de praktijk op uw verzoek)