Oude Doetinchemseweg 1, 7041 DA ‘s-Heerenberg Telefonisch bereikbaar 8-12:30 en 15-17 uur, 0314 664334

Spoedgevallen

Bij verwondingen of spoedeisende klachten kunt u direct naar de praktijk komen, echter wel na telefonisch overleg. U kunt hiervoor het gewone praktijknummer (0314-664334) bellen, maar bij “in gesprek” is er een spoednummer: 0314-663952.

Het spoednummer is met nadruk alleen bedoeld als een “reservenummer” voor spoedeisende zaken op het moment dat het gewone nummer in gesprek is (bijvoorbeeld ’s morgens vroeg). Buiten praktijktijden moet u contact opnemen met de Huisartsenpost Oude IJssel (0314-329888).

Openingstijden, avond, nacht en weekenddienst

(Belangrijk: aanpassingen i.v.m. Corona vindt u hier)

De praktijk is iedere werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur.
Spreekuren zijn alleen op afspraak.

De praktijk is telefonisch het grootste deel van de ochtend bereikbaar, tot 12:30. De personele bezetting is dan optimaal. Ook is het dan gemakkelijker om eventuele vervolgacties te plannen. Tussen 10:30 en 11:00 en tussen 12:30 en 15:00 is de praktijk alleen voor dringende spoedgevallen te bereiken.

Hoe snel een afspraak?

Normaal gesproken is ons streven om mensen die bellen dezelfde dag nog te zien. Zeker in deze verwarrende Corona-tijd is dat lang niet altijd haalbaar. Het verdient daarom de voorkeur om bij niet spoedeisende zaken, 1 of enkele dagen van tevoren te bellen. Zodra de online afspraken weer beschikbaar zijn kunt u het helemaal zelf inplannen (in verband met de bijzondere situatie nu hebben we dat tijdelijk uitgezet). Uiteraard is het altijd mogelijk om spoedeisende problemen in overleg direct te zien.

Afspraak maken, telefonisch spreekuur, huisbezoek

(Belangrijk: aanpassingen i.v.m. Corona vindt u hier)

 De praktijk wordt gevoerd door dr. N.L. Hoogsteder (Praktijk Hoogcare), dr. L.F.J. Timmers en dr. L.T. de Roo (Huisartsenpraktijk Timmers & de Roo).

Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.

Een afspraak kunt u online maken, 24 uur per dag (zodra dit weer mogelijk is, na de corona-crisis). Telefonisch een afspraak maken kan tot 12:30 uur.

Het lukt vaak wel, maar zeker niet altijd om een afspraak te maken voor dezelfde dag. De assistente kan ook in het kader van het verspreiden van de drukte, vragen om een andere dag te komen. Als u graag op een bepaalde datum een afspraak wilt, zeker op een bepaalde tijd, verdient het aanbeveling een of enkele dag(en) van tevoren te bellen.

Vragen van de assistente

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Een spreekuurconsult duurt gemiddeld 10 minuten. Heeft u echt meerdere klachten of vragen aan de huisarts? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda. We vertrouwen er op dat u hier zorgvuldig mee om zult gaan.

Wanneer het om medische redenen niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Vaste waarneming

Dokter Timmers is in principe van maandag t/m donderdag aanwezig, dokter Termeer op vrijdag.

Dokter de Roo is in principe maandag, dinsdag en donderdag aanwezig, dokter Mancini op woensdag en vrijdag.

Dokter Hoogsteder is in principe maandag, woensdag, donderdag en vrijdag aanwezig, dokter Wolters op dinsdag

 

Let op: online afspraken gewijzigd

Op dit moment hebben we de web-agenda even uitgeschakeld. Zolang het Corona-virus nog rondwaart, kunnen we maar beperkt spreekuur doen. Digitaal is de praktijk echter zeer goed bereikbaar. Telefonisch ook. Maar alles moet veel strikter georganiseerd worden. Hieronder de mogelijkheden om een beveiligde email te sturen (eConsult). En om in te loggen voor het beeldbel-inloop spreekuur van praktijk Timmers & de Roo.

Voor het beeldbel inloopspreekuur moet u wel een account hebben. Aanvragen kan bijv. met het contactformulier hieronder)  Een leuk filmpje met patiënten die iets vertellen over Artsonline vindt u hier. En zie ook ons eerdere nieuwsbericht.

Inschrijven/Uitschrijven

Klik op de knop om naar het inschrijf-/uitschrijfformulier te gaan:

Contactformulier (niet voor medische vragen!)

2 + 13 =

Klachten- en privacyregeling

Het voeren van een huisartsenpraktijk is mensenwerk. En helaas, fouten maken is ook menselijk. Toch proberen we die uiteraard te voorkomen. Door persoonlijke inzet, maar ook door procedures om fouten zoveel mogelijk te vermijden.

Toch kan het gebeuren dat er iets naar uw tevredenheid verloopt. Ons advies: Bespreek dat waar mogelijk met de betrokkene. Geef aan wat u liever zou zien. Komt u er toch niet goed uit, dan is er een klachtenregeling. Hier leest u daar meer over.

Ook treft u hieronder onze privacyverklaring, bij wet verplicht sinds de invoering van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) op 24 mei 2018

Privacyverklaring

BIG Dr. Timmers 59024301901

BIG Dr. Hoogsteder 89039485401

BIG Dr. de Roo 29916411301

BIG Dr. Termeer 79065709101

BIG Dr. Mancini 19916924401

qr code mijn zorg