Vanwege het Corona-virus gelden ook de komende maanden nog aanpassingen aan onze praktijkvoering. De praktijk is gewoon bereikbaar, via de telefoon en via mail (eConsult). De wachtkamer kan echter niet vol zitten vanwege de 1,5 meter afstand. Daardoor is er maar een beperkt aantal spreekuurplekken, en die moeten we dan ook heel gericht gebruiken. Als u klachten hebt of ongerust bent: Neem zeker contact op. We kijken hoe we u toch op een veilige manier kunnen helpen.

De digitale bereikbaarheid van de praktijk is goed en staat daarom voorop. We vragen iedereen daar zo veel mogelijk gebruik van te maken (eConsult, beeldbellen). Voor mensen die moeite hebben met digitale middelen is er heel veel hulp mogelijk via de bibliotheek, via stichting Welcom of via Seniorweb!

Als u hoest, snottert, koorts hebt of denkt andere klachten horend bij Corona/Covid-19 te hebben, dan moet u z├ęker NIET naar de praktijk komen, maar bel voor overleg. U kunt anders andere kwetsbare patienten besmetten. (wanneer u aan Corona/Covid-19 moet denken leest u hier (met filmpje): https://www.thuisarts.nl/nieuw-coronavirus/ik-ben-bang-dat-ik-besmet-ben-met-nieuwe-coronavirus)